Zelf kaarsen maken: inspiration is everywhere!

Inspiratie…waar haal jij het vandaan?

Natuurlijk mag ik graag kaarsen maken, zeep en andere frobeldingen, zoals mozaïek werkstukken en sieraden van epoxyhars. De uitwerking ervan is deels van mezelf en natuurlijk heb ik ook ergens inspiratie opgedaan. Dat kan zijn via één van de vele mediakanalen als Instagram, Etsy, maar ook buiten die `bubble`: de wereld om mij heen!

Een voorbeeld hiervan is het weer. Dan kijk ik naar buiten op een dag als vandaag: koud, nat, winderig en grijs. Ik krijg op dat moment spontaan zin in de zomer en maak het binnen gezellig, vrolijk en warm. Kaarsjes, kleur, geur… gezelligheid! Neem onderstaande kaars-/zeepmal in de vorm van een zon/maan. Een fel kleurtje en zoet geurtje eraan toevoegen en de kaars staat te shinen in de ‘living room;! Tof toch? Dat je zelf de sfeer binnen kunt creëren door een paar simpele aanpassingen?

 

Enjoy these days!

× Chat